MESAFE
MESAFE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SERDAR ORTACLA HAYAT GUZEL

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

EN GÜZEL YANIMSIN

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1EN GÜZEL YANIMSIN  Empty EN GÜZEL YANIMSIN Ptsi Ağus. 02, 2010 1:14 pm

ss2zz3

ss2zz3
Süper Moderatör
Süper Moderatör

EN GÜZEL YANIMSIN

Kendimle başbaşa kalmak iyi gelmiyo bana kaç gün mü yoktun yanımda Ya da kaç bin yıldır? Seni özlemek her zaman iyi değilmiş,anladım!! Uyku çağırıyo beni,gece bitsin,sen başla Kapıyorum gözlerimi; Yeniden ve sadece sana açmak için GÜN GİBİSİN! Yokluğunda benimle birlikte bu kentte sensizliğe isyan ediyo Sarayları,Camileri,gökdelenler i birer birer yıkılıyo Başka bir şehir kuruluyo, Adı ankara değil Vazgeçmek mümkün değil senden!!! CAN GİBİSİN!! Öylesine bendesin ki,,ölmüyosun Ölsen bende öleceğim sanki! Çıkarsan içimden; Bütün kanımda seninle birlikte akıp gidecek Öylesin; KAN GİBİSİN!! Bütün gidişlerden arınmış, Uçarı sevdaları bir kenara bırakmış Ve kendini sadece aşka adamış biriyim ben Senin aşkına Her şeyi yeniden tanımak,yeniden tanımlamak istiyorum Seninle yaşamalıyım,seni yaşamalıyım Yanımda değilsen,saatler durmalı Sonra sen gelmelisin Kaldığım yerden,yine aynı heyecanla devam etmeliyim yaşamaya ZAMAN GİBİSİN!!

EN GÜZEL YANIMSIN ...!

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]