MESAFE
MESAFE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SERDAR ORTACLA HAYAT GUZEL

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

BEN BILMEM BEYIM BILIR

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1BEN BILMEM BEYIM BILIR Empty BEN BILMEM BEYIM BILIR Ptsi Ağus. 02, 2010 9:45 pm

Ruzgar

Ruzgar
Süper Moderatör
Süper Moderatör

Nurgül Yeşilçay, bu günlerde Şafak Sezer'le yaşadıkları probleme dair böyle yorum yaptı.
21.07.2010 04:00:00
Ayakligazete.com Nostaljisi

1'nci yaş gününü kutlayan Ayakligazete.com tam "1" sene önce Nurgül Yeşilçay ve Cem Özer çiftinin haberini böyle yapmıştı...

Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay çifti, arkadaşlarıyla birlikte oturdukları bir kafede laflarken,kameralar tarafından görüntülendi. Oyuncu çift, kısa bir sür önce Şafak Sezer'in ağır sözlerine mazur kalmış ve Cem Özer bu konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenlemişti. Bu basın toplantısına katılmayan Nurgül Yeşilçay, konuyla ilgili olarak yorum yapmayıp, "Ben bilmem beyim bilir" diyerek espri yapmayı tercih etti. Yeşilçay, faturalarını ödemediği için bir GSM firmasından icra geldiği haberlerine de açıklık getirerek, firmanın kendilerine ihtar yollamadan icra işlemleri başlattığını, borçlarını ödeyip konuyu kapattıklarını belirtti.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]