MESAFE
MESAFE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SERDAR ORTACLA HAYAT GUZEL

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

KALP SAGLIGI

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1KALP SAGLIGI Empty KALP SAGLIGI Salı Ağus. 03, 2010 8:39 am

Ruzgar

Ruzgar
Süper Moderatör
Süper Moderatör

KALP SAGLIGI Kalpkrizi

• Gecikmeyin – Acil durumlar beklemez
    Acil bir durumda yardım isteyebilecek misiniz? Bu sorunun yanıtı bilinmekle birlikte birçok kişi istemeye kararlı olmalanna karşın yine de yardım isteme konusunda gerektiği kadar hızlı davranamamaktadırlar. Acil bir durum söz konusu olduğunda alışkan­lıklarımızı bir kenara atmalı ve işin uzmanlanndan yardım istemek için hemen harekete geçmeliyiz. Birmingham'daki Alabama Üniversitesi doktorları 800.000 tane kalp krizi geçirmiş hastaların neredeyse yarısının ambu­lans hattına telefon etmek yerine hastaneye... KALP SAGLIGI 47433

• Sağlık için sarılın
    Bizleri rahatlatan ve çevremizdeki insanlarla ilişki içinde ol­duğumuzu gösteren bazı küçük davranışlar çok önemlidir. Sanlmak sevginin alış ve veriş biçimi olup aynı zamanda da bedenlerimizi somut bir şekilde stresten uzaklaştıran ve rahatlatan bir davranış bi­çimidir de. "Bir doktor olarak hastalanma birbirlerine sanlmalanm öğütlediğimde bana şaşkınlıkla bakıyorlar. O sırada akıllanndan, 'Sen ne biçim doktorsun, ilaç yazman gerekmez mi?' diye geçirdiklerin­den eminim," diyor Dr. Laura... KALP SAGLIGI 1248094496_coronary_artery_bypass

• Anjiyoplasti ve bypass ameliyatları önlenebilir
    Benim sıkı ve beslenme temelli tedavim koroner damar rahat­sızlığı teşhisi konan hastalar konusunda damar açıcı tıbbi müdahalelerden birine karar verilmeden uygulanmaya başlan­malıdır. Deneyimlerim, sürekli rehberlik yapan ve destek veren bilgili ve ilgili bir doktor nezaretinde hastaların katı bir rejime ayak uydurduğunu gösteriyor. Geleneksel yaklaşımın risklerini birlikte gözlemlediği bir doktorla yeteri kadar zaman geçirdikten ve katı, beslenme yönlendirmesiyle iyileşmenin mümkün olduğunu gördükten sonra,... KALP SAGLIGI Purdue-johnston-nanoclay2-med

• Vaka incelemesi: Cliff Johnston
    Cliff chiropractic doktorudur. Babası 47 yaşında kalp krizinden ölmüştür. Cliff şimdi 47 yaşındadır. Neyle karşılaşacağını tahmin edin bakalım? Neyse ki benim hastam oldu ve zamanında doğru tavsiyeler alabildi. 06.08.96 ... KALP SAGLIGI Kalpkrizi2

• Amerikan kalp derneği’nin tavsiyeleri tehlikelidir
    Amerikan Kalp Derneği'nin tavsiye ettiği tipik diyet rehberi halen tehlikeli bir diyettir. Sizi kalp krizi geçirme riskinden koruması ihtimali zayıftır ve kalp krizinin gerilemesine imkan tanımaz. Ölçülülük öldürür. Aslında bu çeşit bir diyet aşırı derecede fazla sayıda insanın kalp rahatsızlığının ilerlemesine sebep olur. UYARI: Amerikan Kalp Derneği'nin fazlasıyla müsa­mahakar tavsiyelerini uygulamayın; aksi halde büyük olasılıkla kalp krizi sonucu ölürsünüz. * Toplam yağ alımı günlük...
  • Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]