MESAFE
MESAFE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SERDAR ORTACLA HAYAT GUZEL

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

AYRILIK SEBEBLERI BELLI OLDU

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1AYRILIK SEBEBLERI BELLI OLDU Empty AYRILIK SEBEBLERI BELLI OLDU Salı Ağus. 10, 2010 7:57 am

Ruzgar

Ruzgar
Süper Moderatör
Süper Moderatör

Merve Sevi'nin ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan neden ayrıldığı ortaya çıktı. İkiliyi ayrılık noktasına getiren tartışma Gökbakar'ın 46 dergisine yaptığı ve katıldığı bir TV programında da tekrarladığı ideal kadın tiplemesiydi. Ünlü komedyenin anlattığıAYRILIK SEBEBLERI BELLI OLDU Virgul ideal kadın ölçütlerinin sevgilisi Merve Sevi'ye uymamasıAYRILIK SEBEBLERI BELLI OLDU Virgul aralarında büyük bir tartışma yarattı. Sevi'nin "Beni nasıl bir duruma soktuğunun farkında mısın? Sevgilin benim. Ama senin hayal ettiğin başka bir kadın örneği" diyerekAYRILIK SEBEBLERI BELLI OLDU Virgul ünlü komedyeni terk ettiği anlaşıldı.
Ayrılık sebepleri belli oldu
EVLİLİK SİNYALİ Mİ?

Merve SeviAYRILIK SEBEBLERI BELLI OLDU Virgul ayrılığın üzerinden iki ay geçtikten sonraAYRILIK SEBEBLERI BELLI OLDU Virgul şimdi çocukluk aşkı ile yeniden bir araya gelerek ilişki yaşamaya başladı. İkilinin Altınoluk'ta tatilde olduğu ve ailelerini tanıştırarakAYRILIK SEBEBLERI BELLI OLDU Virgul evlilik için sinyal vermeye başladığı konuşuluyor.

ŞAHAN NE DEMİŞTİ?

Ünlü komedyen Şahan GökbakarAYRILIK SEBEBLERI BELLI OLDU Virgul kadında aradığı özellikleri şöyle sıralamıştı: "'Kendi ayaklarımın üzerinde dururum' tribindeki erkeksi kadınlarAYRILIK SEBEBLERI BELLI OLDU Virgul bana çekici gelmiyor. Daha çok hanım hanımcıkAYRILIK SEBEBLERI BELLI OLDU Virgul oturmasını kalkmasını bilenAYRILIK SEBEBLERI BELLI OLDU Virgul kadınlığının farkına varanlar bana çekici geliyor. Bunu arıyorum."

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]