MESAFE
MESAFE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SERDAR ORTACLA HAYAT GUZEL

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

SEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1SEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Empty SEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Salı Ağus. 10, 2010 11:08 am

Ruzgar

Ruzgar
Süper Moderatör
Süper Moderatör

Sen kaldırdın sen indir yarabbi... Uçak havalandığı andan tekerlekler yere değene kadar kalbi maksimum hızda atanSEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Virgul üstüne üstlük bindiği uçak türbülansa giren yolcunun duası...
Sen Kaldırdın,Sen İndir Yarabbi
Kelle koltuk airlines bilinçli bir uçuş için gururla sunar... Türbülans; ani ve değişken hava akımlarının oluşturduğuSEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Virgul uçaklarda sarsıntı ile belirgin düşüşlere neden olan düzensizliktir efem... Yani paniğe gerek yokSEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Virgul ama her şey olabilir. Daş düşebülüSEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Virgul ayu çıkabülü...
-Kalkış öncesi kaptanın; “cabin crew slide arm and crosscheck” anonsunu duyacaksınız. KorkmayınSEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Virgul acil durum falan yok! Biz anlamayalım diye mi İngilizce söyleniyor bilemem ama buSEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Virgul uçuş ekibine yönelik; “arkadaşlar hazır mıyızSEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Virgul van tu trii” tadında bir pilot artistliğidir. Emniyet için söyleniyorSEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Virgul kaptan unutsa bile siz içinizden söyleyinSEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Virgul huzur içinde uçun...
- Kasmayın. ‘Zincirleme türbülanslar bile bana sırt masajı gibi gelir’ kahramancılığı oynamayın. Korkuyorsan korkuyorsun kardeşim.. Aç gözlerini kocamanSEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Virgul n’ooluyo diye bağırSEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Virgul demin koltuğunu sonuna kadar yatırıp seni kepekleriyle tanıştıran hödüğü tartaklaSEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Virgul at içindekileri... Dışa vurmadığın stres yarın öbür gün oranda buranda sivilce uçuk böcük olarak geri tepse daha mı iyi.
- Amaaa... Hostes; “sadece basit bir türbülansa girdik beyfendicim... endişelenmeyin” dese deSEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Virgul pörtlemiş gözlerle “AllahımSEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Virgul sana geliyorum!” diye bağırmayın! Diğer yolcular da korkuyor!!
- Kontrol kulesinin bir iki “Önündeki göstergede ne yazıyorSEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Virgul sağındaki kolu çek” yardımıyla ben bu uçağı indiririm hevesine kapılmayın. Ayrıca Amerikan halkı ve bay b
aşkan size minnettar olmayacak. Onlar filmlerde oluyor. Oturun yerinize!
- Sarsıntı kesildiğinde sakinleşin. Menopozlu teyzeler gibi “daralıyorum az bi cam kapı açın” diye tutturmayın. Bi zahmet bile demiyorum.
-Sağ salim yere inince tercihe göre; alkışlamakSEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Virgul sevinçten ağzı toparlayamamakSEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Virgul derin bir oh çekmek uygun olabilir. Lakin halay çekmekSEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Virgul kokpite çiçek yollamakSEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Virgul hostesi öpmeye kalkışmakSEN KALDIRDIN,SEN INDIR YARABBI Virgul biznis kılastakilere hava olsun diye “bütün çaylar benden” diye bağırmak abes kaçabilir. Şükretmek yeterlidir...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]