MESAFE
MESAFE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SERDAR ORTACLA HAYAT GUZEL

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

yeni nesil msn iletileri

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1yeni nesil msn iletileri Empty yeni nesil msn iletileri Salı Ağus. 10, 2010 11:21 am

Ruzgar

Ruzgar
Süper Moderatör
Süper Moderatör

Babam daha iyisini yapana kadar en iyisi benim
Yeni nesi msn iletileri ve Duvar yazıları! excelci farqıyla
Müzik ruhun gıdasıdıryeni nesil msn iletileri Virgul dersler Allahın belasıdır

İsviçreli bilim adamlarının yaptığı bir araştırmaya göre dünyada en fazla araştırmayı İsviçreli bilim adamları yapıyormuş.

Teyze Anne Yarısı yeni nesil msn iletileri Virgul Kuzen Kardeş Yarısı yeni nesil msn iletileri Virgul Amca Baba Yarısı yeni nesil msn iletileri Virgul bu ne lan ? Yarım yamalak yaşıyoruz..

Küçükken önüm arkam sağım solum sobeydi şimdi hepsi şerefsiz..

Buzdan Evimizyeni nesil msn iletileri VirgulŞekerden Sevgimizyeni nesil msn iletileri VirgulTuzdan Hayallerimiz Vardı. Bir Gün Ne Oldu Biliyormusun ? ...YAĞMUR YAĞDI...

Düşünüyorum Öyleyse Varımyeni nesil msn iletileri Virgul Üşeniyorum Öyleyse Yarın

internete bağlandığım kadar kimseye bağlanmadım

Sana 'Yorum Yap'arım Seni 'Beğen'irim Ama Asla 'Paylaş'mam

(TEKEL)inle tut beni (ALKOL)larına sar beni; n(EFES)ine muhtacım;(BİRA)n olsun bı(RAKI)p gitme beni

Okul yolu yokuştur efesleri tokuştur

5 tane duyu organınız var.Neden g..zden anlıyorsunuz ?

Altın Gibi Kalbin Olsa Neye Yararyeni nesil msn iletileri Virgul Ayarın Düşük Olduktan Sonra..!

3 günlük dünya dediler dediler kaç senedir yaşıorum ne ayak hacı bu ?

Kendine aşık edip çekip gitmek miydi niyetin..? aferin..! becerdin..! iyi de bi b*k yedin..!

Ülkeyi Edward Cullen yönetsinyeni nesil msn iletileri VirgulTayyip yerine kanımızı o emsin!

FarmVillede çalıştığın kadar babann tarlasında çalışsaydın baban köşe olurdu be

"caps lock un açık kalmış yavrum büyük konuşuyorsun"

Ona değer verip aşkı bulacağımayeni nesil msn iletileri Virgul X'e değer verip Y'yi bulurum.

Ne esmer bombayeni nesil msn iletileri Virgul nede sarışın nataşayeni nesil msn iletileri Virgul asıl bomba kumral nataşa

Aşk mı dedin ? Yapma..Sen şimdi Noel Baba'ya da inanıyorsundur

Bana Rest Çekene Ben Format Atarım..!!

Gelirken Bi 70'Lik Getirde Başımızda Bi Büyük Olsun..

Eskiden Ali ata bakardı.Şimdi karıya kıza bakıyo;Işık ılık süt içerdi.Şimdi vodka Redbull içiyoryeni nesil msn iletileri Virgul Emel'de artık eve gelmiyor.

Ohooo..Bütün şeytanlarda burdaymış..Cehennemi kime bıraktınız olum ?

İranlı Bir Şair diyorki; Aşk'a Uçarsan Kanadın Yanar .. Bunun Üzerine Mevlana diyorki; Aşk'a Uçmazsan Kanat Neye Yarar...?

Ben Cumhuriyet Çocuğuyeni nesil msn iletileri Virgul Osmanlı Torunuyumyeni nesil msn iletileri Virgul Ey Dünya; Sağdan Hizaya Gel

Türkiye'de 1 Erkeğe 3 Kadın Düşüyormuş. Hakkımı Kim Yiyorsa Haram Zıkkım Olsun

Ben Garsondan Başkasına Hesap Vermem

Hayatta iki şeye güveniyorum..Biri aynaya baktığımda gördüğümeyeni nesil msn iletileri Virgul diğeri yukarı baktığımda göremediğime...!

Ne zaman gol diye bağırıp arkamı dönsemyeni nesil msn iletileri Virgul elinde ofsayt bayrağıyla bekliyor hayat..

"Hayvan Keserek Bayram Yapan Bir dini Aklım Almıyor" diyen Hülya Avşar'a soruyoruz; Yediğin etler tarlada mı yetişiyor ?

Erkek adam dediğin iki cornetto alıp küçüğünü sevgilisine vermez... Delikanlı gibi iki magnum alır polemiğe girmez

Deli sormuş deliye aşk nedir diye deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye

Kızlar artık beyaz atlı prensini değilyeni nesil msn iletileri Virgul gümüş volvolu vampirini bekliyor

Asalet boyda değilyeni nesil msn iletileri Virgul soyda.. incelik; belde değilyeni nesil msn iletileri Virgul dilde.. Doğruluk; sözde değilyeni nesil msn iletileri Virgul özde.. güzellik; yüzde değilyeni nesil msn iletileri Virgul yürekte olur..!

Sen giderken ben dönüyordum diyenler! Beraber gidelim bakalım hangimiz daha önce dönecek ?

Ya kendine gel yada bize gidelim

"Benim dostum ÖLMEYE gidiyoruz dediğimde NEDEN değil NE ZAMAN diyendir!!"

Çok gibiyim? Hiç gibiyim? Var gibiyim? Yok gibiyim? Ruhen hep b*k gibiyim!

Bu dünyada 3 kişiyiz..Benyeni nesil msn iletileri VirgulKeyfim ve Kahyası...

...
.. __________________

yeni nesil msn iletileri Profilepic578210uo2

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]