MESAFE
MESAFE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SERDAR ORTACLA HAYAT GUZEL

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Guti: 'Kendimi şaraba benzetiyorum'

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Guti: 'Kendimi şaraba benzetiyorum' Empty Guti: 'Kendimi şaraba benzetiyorum' Cuma Eyl. 03, 2010 12:12 pm

SSSS

SSSS
Moderatör
Moderatör

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Guti, ''Kendimi şarap gibi görüyorum. Kendimi hiçbir zaman yaşlı bir futbolcu olarak görmedim''dedi.

İspanyol futbolcu, Beşiktaş Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin eylül sayısında yer alan röportajında, transferinde iki etkenin rol oynadığını belirterek, ''Buraya gelmemdeki en önemli etken başkanımız Yıldırım Demirören ve Serdal Adalı'nın gösterdiği ilgi ve transferim için ortaya koydukları fedakarlıktı. Bu özveri açıkçası beni çok etkiledi. İkincisi de Schuster'in takımın başında olmasıydı. Onunla tekrar birlikte çalışmak beni çok heyecanlandırıyor'' dedi.

İstanbul'a gelmenin kendisini çok mutlu ettiğini kaydeden Guti, ''Karşılama töreninde taraftarlarımızın ortaya koyduğu inanılmaz sevgi seli her şeyin önüne geçmişti. Çok güzeldi. Hayatımda hiçbir zaman aklıma getirmediğim bir şeyi bir anda yaşadım. Büyük bir sevgi ve hayranlık vardı. Benim şu an tek isteğim, taraftarların bu büyük sevgisine futbolumla güzel bir şekilde cevap vermek. Çünkü bu cevabı sonuna kadar hak ediyorlar'' değerlendirmesini yaptı.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]