MESAFE
MESAFE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SERDAR ORTACLA HAYAT GUZEL

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Hidayet veda mı ediyor?

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Hidayet veda mı ediyor? Empty Hidayet veda mı ediyor? Ptsi Eyl. 13, 2010 8:58 am

ss2zz3

ss2zz3
Süper Moderatör
Süper Moderatör

Milli Takım'ın kaptanı Hidayet Türkoğlu maçın ardından yaptığı konuşmada takımdan ayrılma sinyalleri verdi.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarına herkese teşekkür ederek başlayan Hido, "Gönül isterdi ki bizi destekleyen herkese şampiyonluk sevincini yaşatalım. Ama olmadı. Bu da büyük [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] başarı. Herkese sonsuz teşekkürler. Ben bu takımın bir parçası, kaptanı olarak gurur duyuyorum. Herkese teşekkür ediyorum. Kaliteli bir takım olduğumuzu gösterdik. Arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Hepsi ayrı ayrı çok iyi işler çıkardı. Umraım ilerde daha iyi yerlere geliriz." dedi.
Türkoğlu, A Milli takımı bırakıp bırakmayacağı ile ilgili bir soruya ise şöyle yanıt verdi:
"Milli takımı bırakacağımla ilgili konuşmak şu an doğru olmaz. Bu başarıyı gölgede bırakmak istemiyorum. Ben bu takımın kaptanıyım. Arkadaşlarım bana takımı yönetmem için çok yardımcı oldular. Dediğim gibi ben hiçbir şekilde bu başarının gölgede kalmasını istemiyorum. Bu yüzden bu konu hakkında konuşmak doğru olmaz. Bütün arkadaşlarıma [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bize destek veren herkese teşekkür ediyorum."

Hidayet veda mı ediyor? 11528410

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]