MESAFE
MESAFE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SERDAR ORTACLA HAYAT GUZEL

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İNÖNÜ'DE BEŞİKTAŞ MAÇI

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İNÖNÜ'DE BEŞİKTAŞ MAÇI Empty İNÖNÜ'DE BEŞİKTAŞ MAÇI Ptsi Eyl. 13, 2010 11:06 am

KaMRaN

KaMRaN
Admin
Admin

İNÖNÜ'DE BEŞİKTAŞ MAÇI BİTİMİNDE TARAFTARLAR "YÖNETİM NTV'yi AÇSANA" DİYE BAĞIRDI ve DEV ERKANDA, DEV HEYECAN BAŞLADI..
Beşiktaş Ankaragücü maçı ile Dev adamların Sırbistan ile oynayacakları yarı finalin çakışmasına tepki gösteren Beşiktaş taraftarları takımlarının 4-0 galibiyetinden sonra stadı terketmedi ve YÖNETİM NTV yi AÇSANA diye tezahürat yaptı. Bunun üzerine DEV EKRADNA , DEV adamların heyecanı başladı.. Futbolcular bile sahada maçın tarihi anlarını dev ekrandan izledi.. İŞTE DETAYLAR.

Siyah-beyazlılar, “Yönetim, NTV’yi açsana” diye tempo tutunca, skorboardda Türkiye-Sırbistan maçı naklen verilmeye başlandı. Bu sırada maçı bitiren futbolcular, karşılaşmanın hakemleri ve tribünlerdeki taraftarlar hep birlikte son anları yaşamaya başladı. Hep bir ağızdan “Türkiye” diye tempo tutan Beşiktaşlılar, kendi galibiyetlerini unutup final sevincini yaşadılar

http://mesafe.forummum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]