FIRAT ÇÖLOĞLU (24)
EĞİTİMİ:: Basad Eğitim Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldım.
TELEVİZYONLA TANIŞMA: 12 yaşındayken “Gurbetçiler”de oynadım. ıki yıl önce de “Çılgın Dershane” filminde yer aldım.
YURTDIŞINA ÇIKACAĞIM: Dizi bittikten sonra oyunculuğumu pekiştirmek için ıngiltere ya da Amerika’da eğitim alacağım.
SİNEM ÖZTÜRK (26)
EĞİTİMİ: Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencisiyim. Sekizinci senem, inşallah bu yıl mezun olacağım. Setler nedeniyle bir türlü okula gidemiyorum.
TELEVİZYONLA TANIŞMA: “Duvar” dizisinde ıklim karakterini canlandırıyordum. şimdi de dört sezondur devam eden “Arka Sıradakiler”in Gamze’siyim.
KİTAP KURDU: Bol bol tarihi roman okuyor, senaryo yazıyorum. Senaryolar boşa gitsin istemem. İlerde onları değerlendireceğim.
PELİN AKİL(24)
EĞİTİMİ: Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim.
TELEVİYONLA TANIŞMA: “Arka Sıradakiler” ilk dizi projem.
BROADWAY’E ÇIKACAĞIM: “Rent” müzikali Türkiye’ye geldiğinde Lezbiyen Joen karakterini canlandırmıştım. Birkaç sene sonra mutlaka Broadway’e çıkıp oyunculuğumu sergileyeceğim.
BÜLENT ÇETİNASLAN
EĞİTİMİ: Gazi Üniversitesi Spor Akademisi mezunuyum.
TELEVİZYONLA TANIŞMA: Bir süre modellik yaptıktan sonra “Duvar” dizisinde Taylan karakterini canlandırdım.
YAZAR-ÇİZER: Akrilik boyalarla resimler yapıyorum. Geçen yıllarda bir de sergi açmıştım. Bir deneme kitabım da var ama henüz yayınlamayı düşünmüyorum.