MESAFE
MESAFE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SERDAR ORTACLA HAYAT GUZEL

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

9 ekim 2010 ankara konser haberleri

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

19 ekim 2010 ankara konser haberleri  Empty 9 ekim 2010 ankara konser haberleri Salı Ekim 12, 2010 1:54 pm

ss2zz3

ss2zz3
Süper Moderatör
Süper Moderatör

9 ekim 2010 ankara konser haberleri  660683218367

10 konserin son durağı Ankara

Bonus Card'ın 10'uncu yıl kutlamaları için düzenlenen turneye Haziran'da Eskişehir'den başlayan Serdar Ortaç; finali geçtiğimiz hafta sonu Ankara'da yaptı. Ankara konserine 'Poşet' şarkısı ile başlayan Ortaç, "Benim de gençliğim Ankara'da geçti. Bilkent'te Amerikan Dili ve Edebiyatı okudum. Ankara'yı ve sizleri çok özlemişim" sözleriyle büyük alkış topladı. Beş aya yayılan turne kapsamında 10 konser veren ünlü popçu, toplamda 50 bin hayranına ulaştı.

Serdar Ortaç, Ankara'yı salladı

'Ankara'yı ve sizleri çok özledim'

Bonus Card'ın 10. yıl kutlamaları kapsamında Haziran ayında Eskişehir'den başlayan, organizasyonu BKM tarafından gerçekleştirilen Serdar Ortaç turnesi; 9 Ekim Cumartesi günü Ankara konseriyle sona erdi.

10 konserde 50.000'i aşkın seyirciye ulaşan Serdar Ortaç, Ankara'da da hem eğlendi, hem eğlendirdi.

2010 yazının bol göbekli, bol nispetli şarkısı "poşet" ile başlayan konserinde Serdar Ortaç seyirciyi "benim de gençliğim Ankara'da geçti. Bilkent'te Amerikan dili ve edebiyatı okuyordum. Ankara'yı ve sizleri çok özledim" diye selamladı.

Konser boyunca, "Hadi Çal", "Kara Kedi", "Beni Unut", "işim Olmaz" da söylendi, "Karabiberim", "gamzelim" de...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]