MESAFE
MESAFE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SERDAR ORTACLA HAYAT GUZEL

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Mustafa Ceceli

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1  Mustafa Ceceli   Empty Mustafa Ceceli Perş. Ekim 21, 2010 4:01 pm

ss2zz3

ss2zz3
Süper Moderatör
Süper Moderatör

Mustafa Ceceli   1px
Mustafa Ceceli   Mustafa Ceceli   1px

Sezen Aksu'nun 'Hacı' şeklinde hitap ettiği aranjör Mustafa Ceceli?nin ismini şimdiden bir yere not edin; çünkü önümüzdeki birkaç yıl içerisinde bu ismi daha çok duyacaksınız. Henüz 26 yaşında bir aranjör olmasına rağmen müzik dünyasının peşine düştüğü Ceceli'nin dokunduğu şarkılar hit oluyor.
Sezen Aksu'nun İkili Delilik  Mustafa Ceceli   Virgul2 Gidemem ve Hükümsüz; Kenan Doğulu'nun Çakkıdı  Mustafa Ceceli   Virgul2 Aklım Karıştı; Burak Kut'un Komple; Emel Müftüoğlu'nun Eğlenilecek Kızlar Evlenilecek Kızlar gibi dillerden düşmeyen şarkılarının düzenlemesini yapan Mustafa Ceceli  Mustafa Ceceli   Virgul2 yeteneği ve bilgisiyle Türk pop müziğinde çığır açacak gibi...

Mustafa Ceceli?nin 10 parmağında 10 marifet var aslında. Sadece şarkı düzenlemesi yapmıyor  Mustafa Ceceli   Virgul2 gitar  Mustafa Ceceli   Virgul2 piyano ve kemanını iyi derecede çalabiliyor  Mustafa Ceceli   Virgul2 dizi müziği yapıyor. Hatta müziklerini yaptığı ?Hepsi? dizisinde kamera karşısına bile geçmiş. Özellikle gençlerin severek takip ettiği dizide Ceceli  Mustafa Ceceli   Virgul2 kendisini oynuyor. Genç müzisyen  Mustafa Ceceli   Virgul2 oyunculuk performansıyla da göz dolduruyor. Ama onun müzik dünyasında göz diktiği nokta Onno Tunç?un yeri. Tunç?un Türk müziğine çok büyük katkılarının olduğunu  Mustafa Ceceli   Virgul2 onun yerinin hâlâ doldurulamadığını söyleyen Ceceli  Mustafa Ceceli   Virgul2 ?Mümkün olabilir mi bilmiyorum; ama Onno Tunç gibi bir müzisyen olmak isterim.? şeklinde konuşuyor.

?Yapmak istediğim her projeyi  Mustafa Ceceli   Virgul2 hayal ettiğim her şeyi zamanında Onno Tunç gerçekleştirmiş aslında  Mustafa Ceceli   Virgul2 sağ olsun.? diyerek Tunç?u hayırla yâd eden Ceceli  Mustafa Ceceli   Virgul2 popüler şarkılar haricinde mistik besteler ve şarkılar yapmayı da çok arzuladığını söylüyor: ?Sanat müziği makamlarını yeni soundla  Mustafa Ceceli   Virgul2 yeni armonilerle birleştirmek istiyordum  Mustafa Ceceli   Virgul2 böyle bir çalışma da varmış aslında. Örneğin  Mustafa Ceceli   Virgul2 bir sanat müziği şarkısını gerçekten çok iyi armonilerle tekrardan düzenleyip bunlarla ilgili albüm yapmak olabilir. Bu bilinen şarkılar da olabilir; ama bizim pazarımız için değil sadece.

Mustafa Ceceli   Mustafa-ceceli-roportaj-izle

2  Mustafa Ceceli   Empty Geri: Mustafa Ceceli Perş. Ekim 21, 2010 4:15 pm

SeRDaR aSiGi

SeRDaR aSiGi
Admin
Admin

tesekkurler hayatim bilgiler icin

http://www.mesafe.forummum.com

3  Mustafa Ceceli   Empty Geri: Mustafa Ceceli Perş. Ekim 21, 2010 4:16 pm

ss2zz3

ss2zz3
Süper Moderatör