MESAFE
MESAFE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SERDAR ORTACLA HAYAT GUZEL

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Banyo StickerLeri

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Banyo StickerLeri Empty Banyo StickerLeri Çarş. Kas. 10, 2010 1:12 pm

dejavu

dejavu
Co-Admin
Co-Admin

Banyo StickerLeri A7

Banyo StickerLeri A6
Banyo StickerLeri A5

Banyo StickerLeri A4
Banyo StickerLeri A3

Banyo StickerLeri A2

Banyo StickerLeri A1

Banyo StickerLeri A8

Banyo Stickerları Nasıl Uygulanır?

* Uygulaması çok kolay olan banyo stickerlarımızla sadece birkaç dakika içinde tüm yaşam alanlarınızda harikalar yaratabilirsiniz.

* Duvar stickerlarımızın uygulama alanı sınırsızdır. Duvar, kapı,cam,plastik yüzeyler,yemek odanız,yatak odanız, bebeğinizin odası,buzdolabınızı vb. hayal gücünüzün sınırlarını zorlayabilecek tüm mekanlarda ufak bir dokunuşla yaşamınıza renk katabilirsiniz.
* Esnek ve kaliteli olan banyo stickerlarımız vinyl adında özel bir malzemeden üretilmiştir.
*Banyo stickerlarımız neme ve suya dayanaklıdır.
* Banyo stickerlarımızın en önemli özelliklerinden biri de uygulama için hiçbir ekstra yapıştırıcı malzeme ve kimyasala, karmaşık aletlere gerek duymamanızdır.Bir makas ve bir bez ile kolayca hiç yorulmadan uygulayabilirsiniz.
* Uygulama yapılacak yüzeyin temiz, tozdan arındırılmış, içinde yağ,mum ve silikon içermemesi gerekmektedir.
* Duvar sticker genel olarak daima 10 derece üstündeki hava şartlarında uygulanmalıdır.
* Yeni boyanmış duvarlarda uygulama yapılması için 10-15 gün beklenmesi tavsiye edilir.
* Boyasız ve sert zeminlerde (Ahşap dolap, masa, ayna, fayans, vb.) yapıştırmayı sorunsuzca yüzeyden kaldırabilirsiniz. Ancak su bazlı plastik boyalı zeminlerde kaldırma işleminin çok dikkatli ve ısıtarak yapılması önerilmektedir.

2Banyo StickerLeri Empty Geri: Banyo StickerLeri Perş. Kas. 11, 2010 4:44 pm

ss2zz3

ss2zz3
Süper Moderatör
Süper Moderatör

bunları ben çok sewiyorum yaa ama satan bi yer bulamadım henüzz güzelleri yok bulunca alıcam eline sağlık ulkerim

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]