____________SERSERİME___________ Elime son kez aldım kağıt kalemi bu sana son mektubum postacı sana son kez benden sana haber getirecek canım bilirim aldırmazsın hiç birşeye ne sevgiye nede hislere şimdi elmde bir sigara var bugün çok içtim bilirim kızacaksın ''içme demiştim'' diyeceksin ama ben yine aynı cevabı vereceğim ''dertliyim'' son kez bu kalp derdinle dolu bu mektubumda seni ne kadar sevdiğimi özlediğimi yazmayacağım artık değiştim ben senin umursamaz tavırlarından bıktım SERSERİM takmıyorum artık seni hani bende bir resmin varya arkadaşıma verdim SERSERİM çok beğenmiş seni al senin olsun dedim ama dikkat etmesinide söyledim olur ya çıkarsınız''boynuzlamasın seni'' dedim yüzünün şeklinini görmeni isterdim SERSERİM bu mektup diğerlerine benzemiyor değil mi? dün gece yıktın öldürdün beni SERSERİM dilindeki hece bir kurşun gibi saplandı yüreğime tüm gece kanadı durmadan gözlerim doldu ağlayamadım yataklara düştüm ne zamandır ama iyi oldu aslında seni umursamıyorum artık sen ne demiştin SERSERİM ''üzülme'' üzülmüyorum zaten gülüyorum bu acıların getirdiği mutsuzluğu seviyorum lanet olsun sana SERSERİM bu kadar değersizmiydi sevgim biliyorsun ben seni çok sevdim bu sana son mektubum SERSERİM yak istersen istersen başkalrına okut ya da evet içip içip ağla ama şunu bilki bu sana son mektubum bundan sonra hain yazar mezar taşında bir ölüsün sen artık hatıralarımda ___________SERSERİDEN CEVAP___________ Bugün hiç beklemediğim bir anda mektubunu aldım GÜZELİM son mektubum demişsin inanmam sen dayanamazsın bensizliğe erirsin bitersin günden güne bak ne diyorum GÜZELİM gönlün olsun bir kaç gün daha çıkalım sevinirsin belki hediye olur ya da bir elma şekeri sen bensiz yapamazsın GÜZELİM seni o ilk öptüğüm anı hatırla nasılda çocuklar gibiydin bayılacaksın diye korkmuştum GÜZELİM ben senin gibi neler geçirdim elimden bilirim haberim yok sevmeden sevilmeden sana bu mektubu meyhaneden yazıyorum birz önce birkaç çocuk dövdük GÜZELİM onların şerefine içiyoruz bak GÜZELİM sana ne demiştim hatırlamıyorum ''üzülme'' yazmışsın sahiden dedim mi? içkiliyken heralde bilirsin ''yıktın'' yazmışsın sahidende yıkıldın mı? umursamazsın sanmıştım takmazsın diye ummuştum bu sana son sözüm olsun bende seni sevdim haberin olsun GÜZELİM __________KIZIN ARKADAŞINDAN SERSERİ'YE________ Seni tanımıyorum SERSERİ ama arkadaşım seni çok sevdi son mektubum demişti doğru hem o seni çoktan unuttu seni çok beğendim be SERSERİ belki seversin belkide..... bende seni zevkli bilirdim ben ondan daha güzelim bak SERSERİ ben seni ondan daha çok severim telefon numaramı yazıyorum arkada onu aradığın gibi beni de ara ayrıca senin güzel garipleşti bu ara kalbim ağrıyor diyor doktor bir teşhis koyamıyor aman canım o da bir başka ağlasada gülüyorum der etrafa sakın unutma beni ara _________SERSERİ'DEN CEVAP__________ Bak kızım ben seni sevmedim daha en başta ben GÜZELİMİ sevdim herşeyden çok o bana SERSERİM derdi canından koparcasına sen ise SERSERİ diyorsun sokakta kalmşıcasına senin gibi arkadaş olmaz olsun güzelliğe gelince kimse yarışamaz benim GÜZELİMLE şimdi bırak bunları son mektup derken yalan sanmıştım daha beter içer oldum her gece sarhoşum bir dahaki mektubunda GÜZELİMDEN bahset bana şimdi gerçekten mutlu mu? yoksa başkasınımı seviyor? hasta demiştin kalbinden hasta yoksa bu aşk hastalığımı? benden başkası ile çabuk yaz arkadaş herşeyi herşeyi anlat bana anladım ki yaşayamam brn onsuz bu dünyada ____________ARKADAŞTAN SERSERİYE_______________ Afedersin serseri yanlış yapmışım ben o seni gerçekten çok sevmiş son nefesinde bile senin adını söyledi yüreğim parçalandı anlayamazsın SERSERİM deyişini duysaydın gözleri kapanırken aşkın öyle sarmışkı bedenini kaybedince dayanamadı öldü işte son mektubumda ne yaptın içip içip ağlıyormusun o şimdi mezarında huzurlu yatarken yılanlara bile seni anlatır şüphen olmasın zaten mezar taşında SENİ SEVMİŞTİM SERSERİM yazısını görünce anlarsın bir umut vardı yaşamında seninde ciddi olmandı birkaç gün çıkalım demişsin ona elma şekeri olur demişsin işte o vurdu senin GÜZELİNİ indi zavallıcığın yüreğine şimdi mezarında derin bir uykuda sevgiside sonsuzlaştı onunla aslında o hiç istemedi öldüğünü bilmeni ama dayanamadım yazdım işte şimdi ne yaparsın nasıl yaşarsın içermisin adam mı döversin sende onu sevmişsin öyle yazmışsın öyleyse bırak aşkınız yaşasın......... serserinin odasıda bir not bulunur içinde |
MESAFE