MESAFE
MESAFE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SERDAR ORTACLA HAYAT GUZEL

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Karavan Tartışmasına Son Noktayı Koydu

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

dejavu

dejavu
Co-Admin
Co-Admin

Televizyon Dizisi'nin haberine göre, Cengiz Semercioğlu'nun Full Ekran programına katılan Sinem Kobal, son günlerde basında yer alan Karavan konusuna açıklık getirdi. Öyle bir karavanın aslında var olmadığını ve ara ara tahsil edilen karavanların da ortaklaşa kullanıldığını belirtti. Haberi ilk okuduğu zaman ki şaşkınlığını şu sözlerle ifade etti…"O haberi okuduğumda çok utandım. Çünkü böyle bir şey yok ve ben cebimde 10 milyon olduğu zaman herkesle harcayan biriyimdir. Ailemden gelen bir paylaşımcılığım vardır. Bir yandan da bu haberi okuyorum ve diyorum ki "bu kız ben değilim.. Burda kaprisli, şımarık bir kız yaratmışlar. Bu gerçek değil ve ben bunları nasıl anlatabilirim insanlara" diyorum. Sonra anlıyorsun. Bir haber çıkıyor.. Sonra daha fazla yerde çıkıyor ve sonunda gelip soruyorlar. "Doğru mu?" diye soruyorlar… "Hayır değil" diyorsun.”
Cengiz Semercioğlu‘nun sorduğu bir diğer soruda da kendisinin diğer Oyunuclardan ayrı bir yerde gösterilmesi ile ilgiliydi. Kobal, bu konu ile ilgili şu şekilde cevap verdi. "Hiç böyle bir şey yok. Bu iş 6 tane güçlü karakterle oluşturulmuş bir iş. 6 tane baş rolü olan bir iş. Bence her arkadaşımın önemli rolleri var ve hepsi de rollerinin hakkını veriyor. Ayrıca aramızda da böyle bir ayrım yok. iyi anlaşan bir ekibiz. Neyimiz varsa… Karavanımız varsa hepimiz için, bir makyözümüz varsa hepimiz içindir."
Küçük Sırlar dizisinin Star‘a geçmesi ve gün değişkliğine uraması ile ilgili sorulan soru üzerine ise "Bazı dizilerin günleri var. Mesela biz Çarşamba günleri başlamıştık daha sonra cumartesi’ye alındık. Ben cumartesi gününde yıllar yılı dizi yaptım. Selena‘yı yaptım. Cumartesi günleri bana daha çok komedi, absürd komedi ve eğlenceyi temsil ediyor. Küçük Sırlar‘da bir gençlik dizisi olarak nitelendiriliyor ama aslında aynı zamanda ağır bir dram. Bu yüzen ben pazartesi’nin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yeni kanalında da daha iyi sonuçlar alacağına inanıyorum." dedi

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]