MESAFE
MESAFE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SERDAR ORTACLA HAYAT GUZEL

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

deli fikralari

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1deli fikralari Empty deli fikralari Çarş. Tem. 28, 2010 6:48 pm

Ruzgar

Ruzgar
Süper Moderatör
Süper Moderatör

Soguk Çay
Deli'nin biri bir gün kahveye gelmiş."Soguk çay var mı demiş"Adam:Yok kardeşim deli bu adam demış.İkinci sefer geldiginde gene sormuş soguk çayıı.Çaycı yok manyak adam demiş.Deli gittikten sonra çıraga demiş ki çay koyda sogusun,deli geldiginde soguk çay var diyelim demiş.çırak koymus soguk çayı.Deli gelmiş soguk çay varmı demişÇaycı:Varr varr... demiş.Delide demişki:"Isıtta içek ozaman"demiş :):):)
bir akıl hastanesinde iki deli kavga ediyormuş. yanlarında biride onları izliyormuş. doktor gelip oturan deliye sormuş:
-sen neden oturuyorsun??????
-hiç
-onlar ne yapıyor?????
-kavga ediyor
-peki ne diyorlar???
-biri diyo ben peygamberim biri diyo ben peygamberim
-sen neden oturuyon gir nhların arasın
-onların çabaları boşuna ki ben onları peygamber ilan etmedim neden kavga edeyim???
HE HE
temel rahat bir askerlik yapmaktadır..temele birgün sormuşlar.
sen buraya torpiilemi geldin?
temel..
hayır otobüsle geldim demiş...:DDD:D:D:
bir gün bir hasta varmış tımarhaneden çıkmış iyileşmiş doktora demişki doktor bey siz beni iyleştirdiniz ben eskiden ayakkabıcıydım size ayakkabı yapayım demiş doktorda kabul etmiş ertesi gün deli gelmiş doktora sormuş doktor bey ayakkabınızın topuğu öndemi olsun arkadamı olsun demiş :)))))))))))
Bir gün deli hastanesinde delilerin hepsi zıplıyormuş.Deli doktorları gelince zıplayanlara sormuş.Zıplayanlarbiz mısırız patlıyoruz. Bir deli oturuyormuş. Ona sormuşlar. deli cevap vermiş.
Ben zıplarken tencerenin altına yapıştım. Demiş.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]