Fistuk Finduk
9 ay 10 gün sonra
Bir gün komutan askerleri ses düzenlemesi yapar temele gelir derki:
- temel fistik de bakam.
-Fistuk
-olum fistuk değil fıstık
-tamam komutanım demiş ve yine fistuk demiş komutan demişki yarına kadar fıstığa fistuk demiceksin demiş. Temel napmış etmiş çalışmış sabah olmuş temele gelmiş.
-Temel de bakam fıstık demiş
-Temel:fıstık demiş
-Komutan:fınfık de bakam.
Temel:finduk demiş komutan basmış dayağı.
- temel fistik de bakam.
-Fistuk
-olum fistuk değil fıstık
-tamam komutanım demiş ve yine fistuk demiş komutan demişki yarına kadar fıstığa fistuk demiceksin demiş. Temel napmış etmiş çalışmış sabah olmuş temele gelmiş.
-Temel de bakam fıstık demiş
-Temel:fıstık demiş
-Komutan:fınfık de bakam.
Temel:finduk demiş komutan basmış dayağı.
9 ay 10 gün sonra
bir gün asker komutanından izin alır:
-komutanım karım doğum yapacak.bana biraz izin veririmisiniz?
-oo ne zaman pekii?
-izin verirseniz 9 ay 10 gün sonra...
-komutanım karım doğum yapacak.bana biraz izin veririmisiniz?
-oo ne zaman pekii?
-izin verirseniz 9 ay 10 gün sonra...
bir gün bir komutan askerlere sorar nerelisiniz der askerlerden birisi ben maraşlıyım der komutan maraş değil kahramanmaraş der ve askere kızar diğer birisi antepliyim komutan kızar ve antep diye biyer yoktur gaziantep vardır der ve askere kızar son askere sorunca asker kahramanistanbulluyum der
Temel ünüversiteyi tutturmuş ve boluya gitmiş babasına baba burası bolu burda kızlar dolu bana para yolla demiş babası yollamış ondan sonraki gün gine demiş baba burası bolu burda kızlar dolu demiş babası yine para yollamış diğer gün gine istemiş baba burası bolu burda kızlar dolu para bitti kızlar gitti demiş babasıda olum burası çorum daha fazla para istemeye başlarsan a* a* korum demiş :D:D